info - webshop - privacy

fotografie bruno hermans

Ik ben woonachtig in Brasschaat.  Na mijn actieve loopbaan heb ik mij voluit gaan focussen op fotografie.  Mijn werkgebied Is vooral Brasschaat en omgeving en ook even over de grens in de Nederlandse provincie Zeeland. Voorkeur gaat vooral naar de vele parken, bossen en natuurgebieden in Brasschaat.  Deze website bevat uitsluitend foto's die in Brasschaat gemaakt zijn.  Mijn andere werken kan u bekijken op mijn website fotowerk.be


webshop

De foto's van Brasschaat kan je aankopen in de webshop.  Hiervoor werk ik samen met  werkaandemuur.nl die instaat voor het leveren van de door u gekozen foto op het door u gewenste materiaal.  Ook alle betalingen verlopen via die website.  De fotograaf komt niet tussen in het betalingsverkeer en in de levering. 

In de webshop heb je een keuze uit allerlei materialen en afmetingen...voor ieder wat wils.  Eén van mijn voorkeuren de "xpozer".  Een systeem waarbij je gemakkelijk van foto kan wisselen.  Ik weet niet wie mijn foto's koopt, dit wordt door werkaandemuur niet aan mij meegedeeld.  Je mag het mij natuurlijk altijd laten weten.  Het is leuk dat ik weet waar mijn foto's terecht komen.

Bezoek de webshop. 

privacy

Alle bestellingen, leveringen en betalingen lopen via de website werkaandemuur.nl . De fotograaf komt niet tussen in het betalingsverkeer en in de levering en is ook niet op de hoogte van de identiteit van de koper. Bijgevolg worden er geen gegevens bewaard op de computersystemen van de fotograaf.  Alle informatie alsook regels van de privacy  vind je op de website van werkaandemuur.